Zľava až 33% na ŽiDobre Olej do 30.6.2024 alebo do vypredania zásob

Spustené sú aj objednávky do zahraničných krajín, kde nie je potrebné platiť clo!

Viete v čom sme na prvom mieste na svete?

Žiaľ je to smutná správa, ale v úmrtnosti na srdcovo- cievne choroby.  OECD zverejnila tieto smutné správy. Skoro tretina našich občanov postihujú choroby srdca. S narastajúcim vekom tento podieľ prudko rastie. Určite viete, ktoré sú tie najrizikovejšie faktory spôšťajúce tieto choroby. Ak fajčíte, máte každý deň veľa stresu, nemáte dostatok fyzickej aktivity, nadváha sa vám zvyšuje, tak isto aj krvný tlak a cítite sa bez energie. Nehovoriac o tom, že konzumujete stravu, ktorá nepochádza z vlastnej záhrady a je plná chemických postrekov. Pijete sladké vody a poriadne čistú vodu bez chlóru a fluóru ste do seba nedali už celé roky.

Ale máme pre vás aj dobré správy.  Keď začnete pravidelne užívať  100% prírodný produkt ŽI polyfenol, ktorý obsahuje v dennej odporúčanej dávke 19,36 mg resveratrolu a nespočetné množstvo mikroprvkov tieto vás rýchlo zregenerujú a dodajú vám životnú energiu.

Z vlastných skúseností vieme potvrdiť, že už nevieme čo je angína, chrípka, bolesti svalov, nespavosť, dna, vysoký krvný tlak, migréna a reuma.